Aquests són els descomptes del Carnet Jove

21 views

Per: Anna Prat

El preu del Carnet Jove és de 8,65€ del cànon anual i el poden obtenir joves d’entre 12 i 30 anys

Per la gent que no sàpiga que és el Carnet Jove, és una targeta que té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l’oferiment i promoció de serveis, propostes i avantatges en diferents àmbits. És molt fàcil d’aconseguir-ne un, és molt pràctic i el pots tenir des dels 12 als 30 anys.

Als joves d’avui en dia, sobretot adolescents, ens ve molt de gust sortir a dinar fora o prendre alguna cosa amb amics o en família. Per això, els joves que tenen aquest carnet tenen la possibilitat de tenir alguns descomptes en alguns restaurants, com per exemple el Pans&Company.

A part d’aconseguir descomptes en menjar, també pots tenir descomptes a l’hora de fer entrenaments online de casa, fer-te una subscripció de FILMIN, a l’Abacus per tenir material escolar o per cursos de tota mena, entre altres coses. També et diuen i t’expliquen diferents activitats culturals per a joves del dia dia i rutes per anar a caminar i interactuar amb la natura.

Encara que amb això de la Covid-19 ha reduït el nombre d’activitats que proposaven per fer descomptes o per gaudir d’un cap de setmana amb experiències divertidíssimes i inoblidables han trobat una manera diferent de poder fer i crear noves activitats per gaudir aquest temps tan diferent per a tots nosaltres.

Redactor juniors

El més recent