Torna la competició més esperada: la Champions League

/
21 views

Aquests 16, 17, 23 i 24 de febrer comencen les fases eliminatòries de la Champions League, la competició per saber el millor equip d’Europa. En aquesta primera fase, hi han partits molt interessants dels que ara parlarem i us diré la probabilitat de passar de fase de cada equip segons crec jo.

Leipzig – Liverpool: El partit entre un dels equips revolució dels ultims anys i el Liverpool, actual campió de la Premier League. Encara que el Liverpool té bastantes lesions importants, crec que té més qualitat i més nivell a la davantera, ja que el Leipzig sense Werner, actual jugador del Chelsea, han perdut molta pólvora ofensiva. Li dono un 70% de victòria al Liverpool.

Barcelona – PSG: Encara que el PSG no tingui disponibles a Neymar o Di Maria, crec que el Barça no tindrà molt a fer contra ells. Actualment el Barça no fa por a ningú. Li dono un 75% de victòria al PSG.

Sevilla – B. Dortmund: El Borussia no està tenint un bon any, encara que Haaland està tirant del carro. Crec que el Sevilla, actual campió de la Europa League, té més oportunitats a guanyar aquest encreuament. Li dono un 60% de victòria al Sevilla.

Porto – Juventus: Jo crec que el Porto pot donar la sorpresa, ja que està tenint un bon any a la Liga NOS, encara que la Juventus de Cristiano Ronaldo té bastant millor equip. Li dono un 60% de victòria al Porto.

Atlètic de Madrid – Chelsea: Mirant la taula guanya l’Atlètic, encara que està tenint una mala ratxa, i el Chelsea, després de l’arribada de Thomas Tuchel, està tenint bons resultats després de moltes jornades sense guanyar. Li dono un 70% de victòria al Atlètic.

Lazio – Bayern: Crec que no hi ha molt a dir sobre aquest partit. El Bayern, defensor del títol, crec que té un 90% de guanyar. A més, acaba de guanyar el sextet.

Atalanta – Real Madrid: Cada any, encara que vegis el Madrid jugar malament a la lliga, a la Champions sembla un equip diferent, encara que li ha tocat un rival més difícil del que sembla. En aquest partit dono un 50% per cada equip, encara que crec que l’Atalanta pot passar de ronda.

B. Mönchengladbach – Manchester City: En aquesta eliminatoria li dono un 85% al City, ja que mentres que el Mönchengladbach no està tenint un bon any, el City acaba de batre el rècord de la Premier de partits seguits guanyant.

Redactor juniors

El més recent