Treballs de recerca a quart d’ESO

25 views

Els alumnes de quart encaren el final de la secundària amb l’elaboració del Treball de Recerca

Durant aquest curs, els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Projecte estan elaborant el seu Treball de Recerca (TR) per parelles. Aquest treball té com a objectiu elaborar una hipòtesi sobre un tema que s’ha escollit prèviament. A partir d’aquí, es comença una investigació que ha de portar a una o diverses conclusions que responen la hipòtesi plantejada.

Cada grup té assignat a un professor, que té com a missió guiar als alumnes i ajudar-los en la investigació i recerca del seu treball. El professor se selecciona segons l’àmbit del tema, ja sigui històric, tecnolgic, científic, etc…

Al finalitzar el trimestre, cada parella exposarà el seu Treball de Recerca, mitjançant una presentació oral davant dels companys, el professorat, i els pares dels alumnes.

Redactor juniors

El més recent