‘Blue Lock’, el millor manga de futbol de la història

/
32 views

Per recomenació d’un professor de l’escola em vaig començar a llegir ‘Blue Lock’, un manga sobre futbol que no em va deixar gens indiferent.

La història comença quan l’Isagi, que és un dels 300 davanters sub-18, que rep una invitació per un programa d’entrenaments de futbol anomenat ‘Blue Lock’. Aquest programa està dirigit per l’Associació de Futbol Japonès amb l’objectiu de crear el millor davanter de la història del futbol i ajudar al Japó a guanyar un Mundial.

Personalment, és un dels meus dibuixos de manga preferits, ja que junta dues de les coses que més m’agraden, el futbol i l’anime. A més, la trama és molt interessant i a cada capítol és més interessant que l’anterior. El dibuix és d’alta qualitat a cada pàgina i els xuts i els moments importants en els partits són molt èpics. Una de les coses que més m’agraden és com mostren el creixement dels jugadors, buscant una “fórmula del gol” pròpia i l’ambició que han de tenir per ser el número 1.

Tot i això, el que no m’agrada és que encara està en emissió, i això vol dir que he d’esperar uns dies fins que treguin els pròxims capítols. Però el que més espero és que algun dia treguin una sèrie adaptant el manga, ja que si l’estudi ho anima bé, pot ser un dels millors animes d’esport de la història, o com a nínim, el millor anime de futbol.

Redactor juniors

El més recent