‘El madrileño’, el nou àlbum de C. Tangana

/
26 views

Antón Álvarez Alfaro, més conegut com a C. Tangana, és un cantant madrileny que sempre ha escrit cançons relacionades amb els estils de reggaeton i de trap. Aquest mes de març ha estrenat el seu nou àlbum sota el nom de ‘El madrileño’, en el qual hi ha moltes col·laboracions amb diferents artistes. En aquest disc també ha afegit cançons que no són seves, tot i que ell hi ha intervingut d’una manera o altra.

Aquest, que és el vuitè àlbum que treu en la seva carrera com a músic, conté ‘demasiadas mujeres’ com a primera cançó, el qual és un tema que va tenir un gran èxit. D’aquesta manera, ‘El madrileny’ s’ha convertit en el primer àlbum amb un artista espanyol en entrar en el top 10 d’Spotify.

Personalment, el C. Tangana sempre m’ha agradat, però reconec que amb aquest àlbum i aquestes cançons s’ha superat. Jo el recomano a tothom i que li donin una oportunitat perquè crec que no els decepcionarà.

Redactor juniors

El més recent