‘La isla’, una pel·lícula molt recomanable

/
18 views

‘La isla’ és una pel·lícula que va sobre un projecte que fa el govern per tal de rejovenir a aquells que paguen grans quantitats de diners a base de nous òrgans recreats amb clons, concretament clonats amb l’ADN del client. Aquesta pel·lícula fa que l’espectador reflexioni sobre moltes coses, com ara la intel·ligència pròpia que no tenen aquests o la memòria que tenen gràcies als xips implantats. Tot i aixpo, aquests van desenvolupant a poc a poc una intel·ligència pròpia que fa que es comencin a qüestionar moltes coses i et fa preguntar si realment són com els humans o són simplement uns clons.

Es tracta d’una pel·lícula molt recomanable, ja que et fa veure que en un futur no molt llunyà podria haver-hi clons teus que et permetin allargar la teva vida, ja que et poden salvar de moltes malalties mortals.

Redactor juniors

El més recent