Alerta per una possible suspensió de les competicions de futbol

/
11 views

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a suspendre moltes coses, entre elles destaquen les competicions esportives en moltes categories. De fet, s’han fixat els dies 21 i 22 de març per reiniciar les competicions de futbol en les categories no professionals, i en cas que no comencin aquests dies els partits, la federació proposaria una cancel·lació definitiva de la lliga fins a la temporada que ve.

Personalment, crec que per una banda és lògic que no arrenquim les competicions esportives perquè la pandèmia de la Covid-19 va avançant i en els partits de futbol es poden produir bastants contagis, i això empitjoraria les xifres en el nostre país. Però per altra banda considero que és molt dur no poder jugar a futbol i que molts equips vagin pujant de categoria sense aconseguir l’experiència necesària ni tenier el ritme de competició adequat.

Redactor juniors

El més recent