China flag. A series of "Flags of the world." (The country - China flag)

El govern xinès posa en marxa un projecte per “masculinitzar” als nens nens

16 views

Per: Laia Moliner

“Els nois s’han de comportar com a nois”, assegura el Govern de Xina

A la Xina s’ha posat en marxa un programa per masculinitzar als nois, ja que afirmen que les mares i àvies els han “mimat” molt i són molt “tous”. També es culpa als cantants de K-pop (de Corea del Nord), ja que aquests tenen una estètica on hi ha elements considerats ‘femenins’, com ara el maquillatge, les arracades o la roba, entre altres coses.

Les màximes autoritats xineses culpen aquests col·lectius de ser mala influència i de feminitzar als més joves. De fet, educació ha fet una promoció en esports considerats més de força, com ara el futbol americà, per tal d’aconseguir que els nens deixen de ser “tan febles”. Segons els entrenadors, els nens han de ser més masculins, fins i tot han creat ‘clubs de nois’, on eduquen els nens com si fossin adults i on els hi imposen “coses de nois”.

Aquest fet és un gran pas enrere, ja que des de fa molt temps s’estava lluitant per eliminar estereotips i arribar a la igualtat entre gèneres. Aquesta notícia ha generat molta polèmica, no obstant això, hi ha pares i mares que asseguren que és necessari aquest programa de masculinització.

Redactor juniors

El més recent