Ja està aquli la temporada 6 del capítol 2 de Fortnite

13 views

Primal es la nueva temporada de Fortnite, inspirada en temas y elementos salvajes

Amb l’arribada de la nova temporada de Fortnite han aparegut molts canvis al joc. De fet, el mapa ha canviat radicalment i ara hi ha una gran zona taronjosa al centre de l’illa, que està inspirada en una temàtica de pasqua. A més, també hi ha moltes noves localitzacions, com ara L’Agulla, els Cultius Colossals o la Ciutadella Calavera.

En aquesta nova temporada també trobem noves armes i objectes, a l’igual que nous personatges com Lara Croft, Raven, de Teen Titans, i altres figures del cinema i videojocs. Destacar també que en aquesta temporada també s’espera l’arribada de Neymar Junior, el famós jugador brasiler del PSG.

Els jugadors a partir d’ara no només hauran de lluitar contra la resta d’oponents per aconseguir la Victoria Magistral, sinó que també trobaran diferents animals repartits per l’illa, com ara llops o porcs senglars, que es podran utilitzar per atacar altres jugadors. Tanmateix, també hi haurà pollastres, que donaran la possiblitat de utilitzar-los com ala delta per volar.

Redactor juniors

El més recent