Mereix Koeman seguir al Barça la temporada vinent?

/
4 views

Aquesta temporada no està sent gens fàcil pel FC Barcelona i el principal assenyalat de què no estigui funcionant l’equip és l’entrenador Ronald Koeman.

Per posar-nos en context hem de saber que la temporada del Barça va començar després de la humiliant derrota en la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic (8-2 a favor dels alemanys), però tot i això els fanàtics estaven entusiasmats amb l’inici de la nova temporada després que vinguessin diferents fitxatges. Tot i això, la temporada no va començar gaire bé i es van perdre bastants partits de lliga i es va passar als vuitens de final de la màxima competició europea com a segons de grup.

Després d’una primera volta bastant dolenta, l’expresident del club, Josep Maria Bartomeu, va decidir dimitir i va deixar el club en mans d’una Junta Gestora.

Després de les vacances de Nadal i de la dimissió de Bartomeu, les coses van començar a millorar i el Barça va començar a guanyar alguns partits de lliga seguits. Tot i això, quan va arribar el mes de febrer, moment per tornar a donar la benvinguda a les competències europees, l’equip va caure eliminat a vuitens de final de la champions amb un dolorós global de 5-1 favorable al PSG.

Tanmateix, després d’aquesta eliminatòria, venia un altre partit decisiu com era el de la semifinal de la Copa del Rei, on el Barça havia de remuntar un 0-2 a favor del Sevilla F.C. Era un partit on poca gent confiava en la remuntada, però tot i això, l’equip va aconseguir capgirar el resultat i es va plantar a la final de Copa.

Després d’aquest partit, el canvi en la mentalitat dels jugadors va canviar respecte al que s’havia vist durant tota la temporada, i els jugadors sortien amb una intensitat molt alta i se’ls veia amb ganes de guanyar tots els partits i d’afrontar la recta final de la temporada podent aspirar tant al títol de Lliga com al de Copa. Així que després d’encadenar una gran ratxa de victòries han aconseguit estar a un punt del líder, l’Atlètic de Madrid, i dependre d’ells mateixos per guanyar la lliga.

Fins aquest moment és tot el que ha passat i estem a l’espera de saber si el Barça serà capaç de guanyar Lliga i Copa. Ara per ara, crec que el futur de l’entrenador holandés també depèn d’això, de si s’aconsegueix guanyar aquests dos títols, ja que l’equip ha anat de menys a més i crec que amb el joc que està oferint l’equip últimament, serà capaç de tornar a la lluita per ser un dels millors equips d’Europa.

Redactor juniors

El més recent