Minneapolis pagarà 27 Milions de dòlars a la família de George Floyd. Ho consideres just?

/
2 views

Minneapolis, la ciutat de Minnesota, ha pactat un total de 27 milions de dòlars amb la família de George Floyd després que un policia li provoqués la seva mort ara fa deu mesos.

Fa deu mesos hi va haver una commoció mundial amb la mort de George Floyd a mans d’un policia dels Estats Units. Mundialment hi va haver manifestacions en contra del racisme i fins i tot actualment hi segueixen havent moviments a favor del moviment de Black Lives Matter, així com manifestacions en diferents països o en el món de l’esport. De fet, els jugadors de la Premier League d’Anglaterra s’agenollen abans de cada partit i aixequen un puny al cel.

Community Shield: Arsenal y Liverpool, de rodillas y con el puño en alto en  apoyo al Black Lives Matter - TyC Sports
Fotografia de TyC Sports

Personalment no crec que hi hagi una xifra de diners que et pagui una mort, però no ho trobo just, ja que els han pagat perquè el seu cas s’ha fet famós, ja que molts altres casos anteriors no els han pagat i tampoc pagaran els següents que passin desapercebuts, o si els paguen no serà una xifra tan elevada. Crec que és una bona acció per intentar arreglar el problema, però només l’empitjora.

Redactor juniors

El més recent