Es para un partit de futbol per un acte racista

19 views

El Cadis d’Álvaro Cervera i el València de Javi Gracia es van veure les cares en un intens partit de la primera divisió espanyola en el qual es va viure una situació presumptament racista. El jugador gadità Juan Cala va ser acusat d’haver dit “negre de merda” a Mouctar Diakhaby, per una acció anterior en la qual els dos centrals van anar a la disputa d’una pilota aèria.

L’equip valencià no va voler continuar el partit després d’aquesta acció i van entrar als vestuaris al minut 32 de partit, però l’àrbitre del partit, David Medié Jiménez, va amonestar amb groga al central del conjunt valencià, ja que va protestar durant molt de temps. Tanmateix, l’àrbitre també va avisar als jugadors del club visitant, els quals si no sortien i acabaven el partit podrien veure’s afectats amb una sanció i amb perdre els tres punts del partit i algun més per la sanció.

Finalment, el jugador que presumptament va rebre l’atac racista va dir als seus companys que sortissin al terreny de joc i que donessin la cara per ell.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va