‘Genshin Impact’, un joc molt recomanable

/
24 views

La notícia que us porto avui no és una notícia com a tal, sinó que és més aviat una recomenació sobre un joc anomenat Genshin Impact.

El primer que vull comentar és que és un joc molt fàcil d’obtenir, ja que és gratis i està disponible tant en PlayStation 4, PC i dispositius mòbils. Dins del joc sí que hi ha micropagaments, però són opcionals.

Es tracta d’un joc d’acció i role-play desenvolupat i publicat per miHoYo. El joc planteja una experiència de món obert amb un mapa immensament gran i amb moltes zones per explorar, així com molts tresors ocults, puzles i batalles. De fet, el sistema de batalles del joc és bastant fàcil d’entendre, ja que s’utilitza un sistema de batalla amb elements màgics on cada personatge té una naturalesa elemental. Aquestes són: Hydro (aigua), Pyro (foc), Anemo (aire), Cryo (gel), Electro (electricitat), Geo (terra) i Drendo (planta). En la batalla pots arribar a portar quatre personatges en el teu equip i els pots intercanviar per fer reaccions elementals amb aquests elements. Per exemple, ajuntant un atac de foc i un d’aigua es produirà la reacció de ‘Vaporizado’, que permet fer el doble de mal. Per tant, podríem dir que és aquest sistema de batalles dóna moltes possibles combinacions i molta versatilitat dins del joc.

L’aspecte negatiu d’aquest joc és que la manera d’aconseguir els personatges és en gran part un sistema gacha, que significa que per aconseguir els personatges i armes has de fer tirades amb sobres. Al principi del joc et donen moltes maneres d’aconseguir aquestes tirades, però després es van reduint les maneres d’aconseguir-les. Tot i això, el joc sempre et permet la possibilitat de poder millorar els teus personatges o les teves armes pagant diners reals, però això és opcional.

En definitiva, Genshin Impact és un joc molt bó i molt recomanable.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va