‘Vis a Vis’ torna més fort que mai amb la nova temporada

17 views

Després del gran èxit de Vis a Vis en les quatre primeres temporades, que van arribar a tenir més de 2,5 milions d’espectadors, la cinquena temporada ha arribat a Netflix i ho ha fet situant-se en la primera posició de sèries més populars a Espanya.

El 2 de febrer de 2019 es va emetre l’últim episodi de la última temporada a FOX, i dos anys després els creadors de la sèrie han decidit continuar amb la trama de les dues protagonistes: la Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) i la Zulema Zahir (Najwa Nimri).

Els fans de la sèrie no van acabar del tot satisfets amb l’spin-off, ja que no va conservar l’essència de les tres primeres temporades en les quals el públic va acabar molt ben familiaritzat amb els personatges i els escenaris. En aquest spin-off l’escenografia va ser totalment diferent. Però amb aquesta nova temporada estrenada a Netflix l’èxit ha sigut molt superior a la temporada passada.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va