Així és el programa de ràdio de l’escola Projecte

16 views

Per: Laia Moliner

Aquest mes de maig hem emès el primer programa de ràdio projecte en directe dirigit cap a les famílies

Va ser el passat dijous 6 de maig quan els alumnes de TIC vam inaugurar ràdio projecte en directe. Va ser el primer programa que les famílies van tenir accés per sentir-nos i escoltar les nostres notícies.

El programa va comptar amb la inestimable col·laboració de diferents persones: l’Anna Prat va encargar-se de la part tècnica del programa i la Laia Moliner va ser la locutora d’un programa que va ser emès entre les 13:00 i les 13:30 hores del migdia.

En el nostre primer programa anaven passant les parelles de reporters i van anar parlant dels següents temes:

  • El programa va començar amb l’Arnau Santanach i el Pol Baranera, que van explicar les novetats en el món del futbol.
  • Posteriorment, el Guillem Rull i el Guillem González van explicar les novetats tecnològiques, on van parlar sobre invencions en la manera d’alimentar a les nostres mascotes i sobre filtres per detectar missatges ofensius i bloquejar-los a diverses xarxes socials.
  • A continuació, va ser el torn per la Natàlia Ferré i el Bruno Martín, que van parlar sobre la societat. Ells dos van explicar la problemàtica que hi ha a Colòmbia per la reforma fiscal.
  • Després es va seguir amb la Janna Soler i la Tània Coromina, que van fer unes recomanacions de novel·les romàntiques que elles han llegit.
  • Seguint amb les recomanacions, l’Adrià Olmo i el Samuel Borrás van parlar sobre la nova sèrie de Netflix, van fer una sinopsi, i gairebé que ens fan un ‘Spoiler’!
  • A finals ja del programa els nostres homes del temps l’Ilko Hermans i el Matias Vallribera, van anunciar el pronòstic de la setmana.
  • I ja per acabar el Joel Acòlies va venir a fer una petita entrevista relacionada amb l’excursió de la setmana passada al Parc de la Ciutadella.

En definitiva, va ser un programa molt entretingut on els temes van ser molt variats i l’estona va passar molt fluida.

Aquest programa a partir d’ara serà emès cada dijous de 13:00 fins a 13:30 fins que s’acabi el curs escolar. Us hi esperem!

https://escolaprojecte.radio12345.com/ ← enllaç del programa.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va