Mature businessman giving presentation to his colleagues in modern office. Formal leader presenting new project to business partners in conference room using white board. Businessman in a meeting showing business progressions in boardroom.

Comença la setmana dels Treballs de Recerca

9 views

Laia Moliner

Els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Projecte han començat la setmana dels Treballs de Recerca, que és un projecte el qual l’elecció del tema és lliure. Cada parella o per individual, presentem el resultat de tota la feina feta durant els darrers mesos.

Aquest dimarts 25 de maig han començat les exposicions orals i les entregues dels treballs per escrit. Els treballs que s’han presentat de moment han sigut: ”Sóc adoptada, però no sóc diferent”, fet per la Natàlia Ferré. Aquest tractava sobre l’adopció i els sentiments, a continuació la Clàudia Rocamora i la Laia Moliner han presentat el seu Treball de Recerca sobre “Els orangutans”, en el qual tractaven la seva vida en llibertat i en captivitat. Finalment, el Joel Ascolies ha presentat “Escullo jo?“, un treball en el qual ha parlat sobre manipulació mediàtica.

El que resta de setmana també servirà per descobrir els nous temes dels altres Treballs de Recerca.

Personalment, valorem el Treball de Recerca com una feina que ha costat moltes hores, temps de recerca, entrevistes, enquestes… Però que valorem molt positivament, ja que ens ha donat l’oportunitat d’impregnar-nos de molta informació i recollir molts coneixements. També ens quedem amb la informació de la resta de companys de les seves exposicions.

Redactor juniors

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va