El taller dels alumnes de l’escola Projecte a Sitges

10 views

Anna Prat i Natàlia Ferré

Els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Projecte van anar d’excursió a Sitges en la que va ser una sortida per fer un taller de dues hores de durada aproximadament.

En aquest taller es van dividir els alumnes en dos grups. El primer anava amb la monitora Iris i l’altra part del grup anava amb un noi que es deia Eloi. Va ser un taller en el qual els alumnes van estar caminant i investigant per costes de les platges de Sitges. Allà, van trobar tota mena d’animals i plantes; com per exemple els crancs, diferents tipus d’esponges, algues i ous d’alguns animals. Com que aquell dia no havien trobat tantes coses com altres grups, la monitora en qüesitó, l’Iris, els hi va mostrar una capsa molt gran en la qual hi havia més tipus de plantes, animals dissecats, ous de mantes, taurons…

Després d’investigar una mica, els alumnes van anar a donar una volta i van acabar al riu, punt on els hi van explicar algunes curiositats sobre els animals del riu: els peixos i els ànecs. Després, per anar acabant l’activitat van acabar en el parc natural. Finalment, i per acabar la sortida, els alumnes van dinar en una taula de pícnic.

Redactors Juniors

,

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va