Relat en xarxa

7 views

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors.

Quan es va despertar va veure que no estava al mateix lloc que abans, estava estirat en una hamaca que estava penjant de dos arbres. El paissatge era molt bonic. Era una casa de poble envoltada per camps verds i hi havia un riu que baixava per una cascada. L’Umi va recordar que aquell lloc ja l’havia vist abans, però no sabia a on, de repent es va adonar que aquell paisatge era el mateix de la fotografia 4. L’ única cosa que no havia canviat era que l’Eloah estava allà, parlant amb unes persones que no coneixia però totes tenien una cosa en comú: tots portaven el mateix collaret penjat al coll. 

– Ja estàs despert? – va preguntar l’Eloah – He aconseguit escapar de l’Enia ja que et volia prendre el collaret però tenim poc temps perquè d’aquí poc sabrà a on estem i ens hem d’afanyar en anar-nos-en o ens atraparàn.

Redactors Juniors

, ,

El més recent

Què és el CEJAS?

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat