Arriba el nou ‘Resident Evil Village’, el joc del moment

39 views

Aquest 7 de maig ha sortit la vuitena entrega Resident Evil, la saga de videojocs de terror de superviviència desenvolupada per Capcom

Es tracta d’una seqüela directe del Resident Evil 7: Biohazard. El joc es pot jugar a Play Station 4 i 5, Xbox One i Series X/S i PC. Actualment ha venut més de 4 milions d’exemplars.

La història comença tres anys després dels esdeveniments de l’anterior entrega. L’Ethan, juntament amb la seva dona, la Mia, es muden a Europa per començar una nova vida junts i criar a la seva filla Rosemary. Una nit, Chris Redfield (protagonista d’anterior entregues) entra a casa seva amb un equip de soldats i maten la Mia i capturen l’Ethan i la Rose. Posteriorment, l’Ethan desperta i es troba en un camió accidentat amb els pilots morts, moment en el que decideix buscar i salvar la seva filla. A partir d’aquí comença l’acció i l’aventura d’aquesta nova entrega.

Redactor juniors

El més recent