‘Drive to Survive’, la sèrie de moda a Netflix

/
22 views

Drive to survive és una serie que parla de la Fòrmula 1 des d’un punt pista més personal, sobretot pel que fa a l’aspecte dels pilots i de les escuderies. Es tracta d’una sèrie que ha ajudat a donar una gran vissibilitat a la F1, ja que ha aconseguit que molta gent que desconeixia aquest esport s’aficionés, mentre que d’altres que havien perdut l’afició, la recuperessin de nou.

Aquesta sèrie ha triunfat a la plataforma de Netflix, ja que a diferencia de les altres sèries que també tracten aquest tema, aquesta ho fa des d’un punt de vista molt més personal. De fet, acaba aconseguint diferentes entrevistes en les que els pilots expliquen alguns els seus secrets més ben guardats o la relació que tenen amb altres pilots.

Pel que fa a les escuderies, és una sèrie en la qual també aconsegueixen entrevistes amb els màxims dirigents d’aquestes. En aquestes entrevistes expliquen la situació econòmica que està passant per aquell moment cada escuderia, aconseguint que els fans puguin entendre millor la quantitat de diners que mou aquest esport i en què s’inverteixen.

Però realment el que més desaca d’aquesta sèrie són els plans de les carreres que es veuen, ja que són escenes molt emocionants en les quals et pots posar en la pell dels pilots i altres intagrants de l’equip.

Redactor juniors

El més recent