Què és el CEJAS?

/
20 views

El CEJAS (Centre d’Atenció a Joves Sobre les Sexualitats) és un servei d’atenció a joves especialitzat en temes de sexualitat i orientat per als adolescents i joves fins als 30 anys. Es tracta d’un servei totalment gratuït i confidencial ubicat al Carrer la Granja, 19, de Barcelona.

Aquest centre ofereix 39 hores d’atenció presencial a la setmana. De dilluns a dijous d’11:00 a 19:30 hores i divendres de 10:00 a 17:00 hores. Destacar que els dimarts i els dijous al migdia, de 14:00 a 16:00 hores, està tancat.

El seu objectiu és ajudar o donar informació sobre la sexualitat a tots els joves. En el CEJAS et poden atendre d’una forma espontània o amb una cita prèvia.

Jo crec que està molt bé que hi hagui un centre d’aquests a Barcelona, ja que pot proporcionar molta informació als joves. Personalment, conec a moltes persones que hi han anat i estan molt contentes amb el personal que hi treballa. A part d’informar-te, tu pots anar allà perquè et donin preservatius, per fer-te una prova de l’embaràs, per veure si has obtingut alguna malaltia a l’hora de tenir relacions amb algú o fins i tot pots anar allà perquè t’ajudin a avortar. Una cosa bona és que no cal que els teus pares s’assabentin de tot això i pots demanar ajuda a professionals d’una forma totalment gratuïta com he dit abans. Crec que la gent hi hauria de saber més sobre l’existència d’aquest centre, ja que et pot ser molt útil per algun moment de la teva vida.

També tenen una pàgina web que està molt bé i pots consultar molts dubtes.

Redactor juniors

El més recent

Relat en xarxa

– Que em donguis el penjoll! – va exclamar l’Enia amb tons amenaçadors. Quan es va