Noves mesures a Instagram contra el ciberassetjament

28 views

En les pròximes setmanes, Instagram introduirà filtres per combatre els missatges ofensius de l’aplicació que reben molts usuaris

En primer lloc, s’introduiran aquests nous filtres en uns pocs països, però es preveu que aquests cada vegada en vagin sent més. En aquests filtres hi ha el bloqueig automàtic dels DM (Missatge Directe) amb contingut tòxic. Hi haurà una llista de paraules censurades escollides per Instagram i una organització per evitar l’assetjament. A més, cada persona podrà escollir les paraules que vol censurar.

Utilitzant això, Instagram avisarà abans d’obrir els xats de DM si hi ha algun missatge censurat i també hi haurà l’opció de no censurar res. També s’hi incorporarà una opció per bloquejar els missatges de persones que has bloquejat i s’han creat una nova conta.

Amb això, Instagram intentarà reduir l’assetjament a les xarxes, ja que moltes persones reben insults o missatges no desitjats que poden tenir conseqüències molt negatives, fins i tot arribant al suïcidi.

Redactor juniors

El més recent