Tony Hawk, el millor skater del món

39 views

Anthony Frank “Tony” Hawk va néixer a Carlsbad, California (Estats Units) el 2 de maig de l’any 1968, és a dir, que ja té 53 anys. De petit tenia hiperactivitat i l’escola no li anava gens ve, doncs tenia problemes amb els companys i treia males notes, entre d’altres. Un dia el seu germà gran va arribar a casa de la família i li va regalar un antic skate morat i rovellat. 

Tony Hawk es va enganxar molt ràpidament i va començar a practicar aquest esport. De fet, el seu pare li va construir una petita rampa al jardí de casa perquè pogués practicar sense la necessitat de desplaçar-se a cap lloc. Tony Hawk va començar a participar en diferents campionats i va guanyar tants que es va fer mundialment conegut com el millor skater del món.

Anys després, Tony Hawk va fundar la seva pròpia marca, la cua. Al principi va entrar en ruina perquè l’skate va perdre fama, però en dos anys l’skate va recuperar la seva fama i les ventes de la seva marca van pujar. 

A més, també va tenir un joc d’skate per la PlayStation 3 i 4, en el qual podies patinar sent el propi Tony Hawk o qualsevol altre skater. Actualment, Tony Hawk té 53 anys i segueix patinant i es segueix considerant com un dels millors skater del món.

Redactor juniors

El més recent