El circ del terror arriba a l’escola projecte

Com cada any, a l’Institut Escola Projecte celebrem el tunel del terror, aquesta vegada amb la temàtica del circ del terror

En l’Institut Escola Projecte, cada any per celebrar la Castanyada i Halloween fem el túnel del terror. Per fer aquesta activitat l’alumnat de 4t de l’ESO decora el 1r pis de l’escola amb una temàtica de terror que varia cada any. Després l’alumnat i el claustre de l’escola poden passar pel túnel i els alumnes de 4t de l’ESO els espanten amb unes coreografies terrorífiques. En aquest article expliquem com ha sigut aquest túnel del terror tant per dins com per fora.

Aquest any, la història del túnel tracta d’una família rica que té un circ, però en un dels espectacles el pare i la mare moren tràgicament. El fill es queda sol amb molts diners i es torna boig pel trauma. Fa un viatge trobant la gent més boja, maleïda i macabra i els porta al circ. El circ, cada poc temps i de forma misteriosa, canvia de lloc i es mou de ciutat a ciutat.

Els desafortunats que es troben amb el circ i per la seva poca responsabilitat o casualitat entren, són segrestats, torturats i més tard són l’aliment per als treballadors del circ. En aquest túnel els visitants han de passar per diferents sales on hi ha personatges que fan un “espectacle”. Els personatges que habiten el circ són alguns com el domador i els seus animals humanoides, les nines malèfiques, els pallassos bojos, el malabarista i molts altres.

Com a alumne de quart de l’ESO, tot i que el túnel del terror és una activitat molt divertida que tothom tenia ganes de fer, és un projecte que requereix molta preparació amb antelació i, per tant, porta molts inconvenients. El grup que es va dedicar a fer la decoració van aprofitar les hores de plàstica i de pati per desenvolupar les idees. Aquí va aparèixer el principal problema, que era l’organització de treball, perquè érem diversos i cadascú tenia una opinió diferent i ens vam haver de posar d’acord. L’altra dificultat que hem tingut ha estat aconseguir el material necessari per fer la decoració, perquè necessitàvem algunes coses que eren difícils d’aconseguir i que requerien que tothom col·laborés per portar material. 

En conclusió, ha estat una activitat molt divertida en la qual hem après molt sobre com fer disfresses, decoracions temàtiques i actuació, però també ha estat un projecte molt complicat de fer que ha requerit molta paciència per part nostra. Al final, tot i que van haver-hi alguns inconvenients, ha estat una experiència que voldríem repetir.