El joc del calamar, la sèrie protagonista de Netflix

La sèrie protagonista sens dubte d’aquest mes de setembre ha sigut El Joc del Calamar, aquesta sèrie sud-coreana que ens explica la història de 456 marginats socials que lluiten amb la vida en jocs psicòpates per tal de guanyar el gran premi.

El guió ja fa deu anys que estava escrit, però ningú va apostar per ell. Ara mateix va directe cap a rànquing de sèries més vistes de sud-Corea.

La sèrie ens ensenya des del punt de vista del protagonista Seong Ji-hun com un grup de 456 persones, accepten voluntàriament a jugar a tot un seguit de jocs en els quals saben que sí perden, moriran. Amb la mort de cada jugador, s’afegeix un cert nombre de diners al premi, que animen a tots els jugadors a seguir arriscant la seva vida per a poder guanyar el primer premi. El premi consta de 45.600 milions de wons, en euros el preu seria de 33 milions d’euros.

Podem veure el patiment, la por i l’adrenalina que senten els jugadors en estar en constant perill. No només els jocs els poden matar, sinó que entre ells també intentaran eliminar-se per a així disminuir el nombre de participants.

Durant el desenvolupament de la sèrie, trobem un personatge paral·lel, un inspector de policia que busca al seu germà desconegut. L’inspector aconsegueix arribar a les instil·lacions del joc i des de dins desvela informació sobre el joc i els seus comandants.

La sèrie acaba amb un final obert, que dóna pas a una segona temporada de la qual es parla molt degut a l’inesperat rumb que agafa.

Redactor junior

close