Fem panallets a l’escola

La classe tenia previst fer panellets abans de Nadal però va haver-hi una onada de COVID a la classe i es va haver d’ajornar

El dia 19 de gener els alumnes de 4t de l’ESO vam fer panellets. Ara bé, per què vam fer panellets? El nostre grup de classe tenia previst fer panellets abans de Nadal, com cada any, però va haver-hi una onada de COVID a la classe i ho vam ajornar pel gener, d’aquesta manera hi podíem gaudir tots junts.

La recepta dels panellets és una mica especial. Aquesta, és la tradicional de l’escola. Feia temps que la classe de 4t volia gaudir d’aquest moment, i realment va ser una hora encantadora. Vam fer petits grups en diferents taules i cada grup feien els seus propis panellets, tots els grups tenien uns panellets diferents.

Va ser una activitat ben diferent. L’ambient nadalenc no hi era molt present perquè ja feia setmanes que havia passat, tot i això no vam notar aquesta pega.

Finalment, els vam tastar tots junts i ens vam quedar ben tips de tant menjar.

La recepta consta d’aquests ingredients: 

Ingredients:

  • Mantega
  • Galeta picada
  • Xocolata en pols

Material:

  • Un bol gran
  • Un estri per a remenar

Procediment:

Es fon la mantega i s’ajunta amb la galeta picada. Quan està tot ben remenat s’hi afegeix la xocolata en pols i es torna a remenar. Quan la pasta agafa un color més negre ja es poden començar a fer les formes. Amb la massa fem la forma que li volem donar i ja es pot menjar.