/

Lionel Andrés Messi guanya el mundial

Aquell petit que un 16 de novembre de 2003 va debutar amb el Barça és el mateix que hi ha a l’actualitat, és capaç de driblar a defenses de tot el món amb la seva agilitat i velocitat, exactament igual que quan era més jove, encara és capaç de sorprendre cada vegada més quan ja tothom pensava que ja no ho podria fer, així és Lionel Andres Messi, el millor jugador de la història del futbol.

A Barcelona i a Catalunya fa molts anys que tothom ho tenia molt clar, però per si algú a la resta del món encara tenia algun dubte, aquell diumenge, després de conquerir l’últim títol que feia tant que buscava, ha fet veure a tothom que és el millor de la història i que per fi, en l’última oportunitat, ho ha aconseguit: el Mundial amb l’Argentina.

Després de guanyar el mundial en una final d’infart, que s’ha resolt als penals, Argentina s’ha proclamat campiona del món 36 anys després. Messi ha fet dos gols i ha marcat el seu penal de la tanda. Amb això, posa la cirereta a una carrera de llegenda i deixa un historial insuperable. El millor futbolista de la història ho ha guanyat tot i s’ha guanyat el cor del món del futbol.