Redactors juniors

Biel Mestres
Descripció
Em dic Biel Mestres, tinc 15 anys i visc a Barcelona. Estic interessat en junior report pel treball que s'implica en el coneixement dels joves sobre l'actualitat.  
Me llamo Biel Mestres, tengo 15 años y vivo en Barcelona. Estoy interesado en junior report por el trabajo que se implica en el conocimiento de los jóvenes sobre la actualidad. &nbsp
My name is Biel Mestres, I am 15 years old and I live in Barcelona. I'm interested in junior report for the work involved in young people's knowledge today.
5 mesos ago

La setmana passada, l’Albert, professor de ciències socials va proposar un nou projecte innovador sobre la Revolució Francesa La idea és fer un estil de Twitter amb rols dels personatges de la Revolució Francesa. Cada alumne té un estil de pensament de l’època i ha d’orientar els seus twits depenent de com pensaria el seu personatge. Cada setmana, l’Albert penja un nou twit el qual hem de respondre. A part, també podem respondre a twits dels companys que tinguin personatges amb pensaments contraris als nostres o que creiem que puguem afegir quelcom. D’aquesta manera estem creant alguns fils molt interessants.

7 mesos ago

La sèrie protagonista sens dubte d’aquest mes de setembre ha sigut El Joc del Calamar, aquesta sèrie sud-coreana que ens explica la història de 456 marginats socials que lluiten amb la vida en jocs psicòpates per tal de guanyar el gran premi. El guió ja fa deu anys que estava escrit, però ningú va apostar per ell. Ara mateix va directe cap a rànquing de sèries més vistes de sud-Corea. La sèrie ens ensenya des del punt de vista del protagonista Seong Ji-hun com un grup de 456 persones, accepten voluntàriament a jugar a tot un seguit de jocs en els quals saben que sí perden, moriran. Amb la mort de cada jugador, s’afegeix un cert nombre de diners al premi, que animen

close