Redactors juniors

Duna Flores
Descripció
Em dic Duna, sóc de Barcelona. Estudio quart a l'escola projecte. No faig cap extraescolar però igualment tinc diversos interessos. M'agrada escoltar música fer skate, dibuixar i guanyar diners.
Me llamo Duna, soy de Barcelona. Estudio cuarto en la Escola Projecte. No hago ningún extraescolar,pero igualmente tengo varios intereses. Me gusta escuchar música hacer skate, dibujar y ganar dinero.
  My name is Duna, I'm from Barcelona. I study in Escola Projecte. I don't do any extracurricular activities but I also have several interests. I like listening to music skateboarding, drawing and making money.
2 setmanes ago

En l’espectacle de teatre musical hi participaven cinc actors i cantants. Cada cantant tenia un estil musical diferent, i cantaven de manera distinguida. Es tractava d’una opera diferent a les que hi ha, una òpera còmica i inusual. En aquest espectacle també hi feien un recull de òperes molt famoses que eren interpretades pels personatges. L’obra és molt entretinguda i amb un munt de escenes divertides. L’essència de l’òpera es pot veure clarament en la història, les sensacions fortes surten directament del cor dels artistes, de la manera que entren perfectament amb una connexió emocional amb el personatge.  Amb l’art

7 mesos ago

El cantant i compositor estadounidenc Playboi Carti, té un projecte interessant entre mans i tots volem saber de què es tracta Fa uns setmanes, el raper Playboi Carti va “revelar” un nou projecte anomenat Narcissist a través d’Instagram. Va penjar un seguit de fotos en què duia uns estranys vestits i capes. Els fans de Carti es troben en una situació molt intrigant: Narcissist serà un nou àlbum? Serà merchandising? Potser ambdós, o fins i tot res? Els artistes musicals d’avui en dia utilitzen estratègies per mantenir “hype”. Revelen a trossos els seus projectes. Lentament van filtrant informació a través

close