‘Opera The Locos’: l’obra musical que ens acosta a l’òpera de la manera més divertida

En l’espectacle de teatre musical hi participaven cinc actors i cantants. Cada cantant tenia un estil musical diferent, i cantaven de manera distinguida. Es tractava d’una opera diferent a les que hi ha, una òpera còmica i inusual. En aquest espectacle també hi feien un recull de òperes molt famoses que eren interpretades pels personatges.

L’obra és molt entretinguda i amb un munt de escenes divertides. L’essència de l’òpera es pot veure clarament en la història, les sensacions fortes surten directament del cor dels artistes, de la manera que entren perfectament amb una connexió emocional amb el personatge. 

Amb l’art de la música no és necessària cap paraula per a poder comprendre perfectament el que es vol expressar. Les relacions entre els protagonistes són intenses però al mateix temps molt distants, això tho fa sentir totes les escenes que apareixen les estrelles en solitari.

El tema dels colors agafen molt de protagonisme a la obra, l’escenari s’omple de colors molt potents que acompanyen a l’astre a que la seva música sigui més colorida. Depenent de l’emoció que sent el protagonista els colors modifiquen i ajuden molt a el públic a comprendre-ho d’una manera més senzilla.

Als alumnes d’escola Projecte ens va agradar molt poder gaudir de l’espectacle i animem a tot aquell que no l’hagi vist a donar li una oportunitat. L’ús de l’opera no és gaire comú avui en día però trobem que l’adaptació moderna i la recopilació de totes les grans peces musicals de l’òpera fan que es pugui gaudir per a qualsevol public.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és phpThumb_generated_thumbnail8-1024x683.jpg