Organitzem el túnel del terror

El divendres 29 d’octubre la classe de 4t d’ESO vam fer el túnel del terror a tota l’escola

Pel túnel organitzat en motiu de la celebració de Halloween, van passar des de la classe de tercer de primària fins a tercer de l’ESO. Els cursos que van passar pel túnel ens van dir que feia molta por i que era bastant interessant la història del túnel. La nostra pròpia valoració és molt positiva, ja que vam treballar bastant i a l’hora d’actuar creiem que vam fer una gran actuació, ja que veiem als nens espantats.

El túnel del terror estava ambientat en una espècie de secta, en la que finalment hi havia un sacrifici. Hi havia quatre zones dintre del túnel, i cada zona tenia una actuació diferent. Els nens entraven per l’aula de tecnologia ambientada pel túnel, se’ls hi explicava una història en la qual estava ambientat el túnel i se’ls hi embenava els ulls i hi havia alguns companys espantant-los.

Tot seguit entraven a la nostra aula on hi havia una ambientació sectària amb alumnes penjats pel coll amb un sac al cap, dintre de l’aula hi havia una sala on es trobaven uns sacerdots, aquests els hi donaven una poció que després els visitants necessitarien per sortir del túnel.

A continuació, sortien de la classe i es trobaven als nostres companys que fan Llatí, cridant diverses paraules en llatí i fent una rotllana, els visitants entraven dintre de la rotllana i se’ls hi cridava conjurs en llatí.

Finalment els visitants entraven en l’última zona, el gimnàs. Allà hi havia alumnes vestits de negre i alguns amb sang postissa. Aquesta zona era la que havia de fer més por perquè era l’última. Es conduïa als nens cap a una taula on hi havia un mort que se l’havia de ressuscitar amb la poció que se’ls hi havia donat anteriorment, els nens li tiraven la poció al cap i el mort revivia i s’aixecava de la taula, espantant els nens. Finalment se’ls feia sortir del túnel.